Over ons

Over ons

Over ons

Over juwelier Hearts & Arrows

Juwelier Hearts & Arrows is in 2008 gestart aan de Kerkbrink in Breukelen. Wij kwamen niet uit het vak maar hadden en hebben een passie voor sieraden. We gaan uit van het dagelijkse leven van mensen. Sieraden zijn vaak nauw verbonden met alle emoties die een mens in zijn leven kan ervaren. Liefde en verdriet liggen dicht bij elkaar zoals ook Hearts & Arrows.
Hearts & Arrows is ook een bijzondere slijpvorm van diamanten. Deze dubbele betekenis vonden wij direct bijzonder.
Door de jaren heen hebben we veel meegemaakt en vele klanten mogen ontvangen, waar we veel van hebben geleerd. Je kunt het niet altijd goed doen maar hopen dat u ervaart dat we altijd samen naar een oplossing zoeken.

Onze missie

“Voor aandacht, tijd en eerlijk advies in sieraden en horloges moet je bij juwelier Hearts & Arrows in Breukelen zijn.” Wij streven er elke dag naar dat u dit ervaart als u een sieraad bij ons koopt en we hopen natuurlijk dat u dit ook aan anderen vertelt!

Onze visie

Wij vinden het leuk als een sieraad een verhaal vertelt, voor zowel de gever als de drager. Bijvoorbeeld het eerste zilveren bedelarmbandje, gekregen van oma. Elk jaar komt er een bedel bij. Een mooie slavenband van je ouders op je 21ste verjaardag of een bijzonder horloge voor het behalen van je diploma.

 Wij willen u graag ontmoeten voor advies of voor een informatief gesprek onder het genot van een kopje nespresso koffie of thee.

 

U bent van harte welkom om kennis te maken met

Juwelier Hearts & Arrows.

Hearts & Arrows 12,5 jaar in Breukelen

Wat begon met een ‘meeloopstage’ vanuit de haar baan bij KLM, naar wat
uiteindelijk na 12,5 jaar een begrip is geworden in Breukelen en omgeving.

Juwelier Hearts & Arrows is sinds 1 mei 2018 gevestigd op de Kerkbrink 6 te Breukelen, daarvoor was de winkel aan de overkant van het plein. Elly Halbmeijer is vanaf het begin enthousiast begonnen aan de uitdaging van haar leven. Vol passie en liefde kan zij vertellen over juwelen, horloges en alles wat het juweliersvak met zich meebrengt. De liefde voor het product is al 12,5 jaar de drijfveer van Elly,de interactie met de klanten maakt de cirkel rond. Soms ontstaan er bijzondere verhalen in de winkel waarbij de emotie zichtbaar wordt. Op die momenten ervaart Elly dat haar visie op sieraden klopt en zo ook de keuze voor de bedrijfsnaam. ‘Als moeder van drie geweldige kinderen en lieve vrouw van haar man Bart, vinden wij als team van Hearts & Arrows haar ook een top werkgeefster. Samen met Elly mogen wij werken in deze winkel en kunnen we bijdragen aan het succes van Hearts & Arrows. Het begrip ‘samen’ staat bij Elly hoog in het vaandel. Samen worden de inkopen besproken, samen gaan we naar de juwelenbeurzen, samen helpen we de klanten met de aankoop van een mooi sieraad en samen met onze goudsmid Tony van Dongen maken of vermaken wij de mooiste sieraden’, aldus het team van de speciaalzaak in Breukelen. ‘Daarom willen wij samen met u Elly deze maand in het zonnetje zetten. Het zou leuk zijn als u in de winkel een berichtje achterlaat in het Jubileumboek’, zodat Elly een mooie herinnering heeft aan deze mijlpaal.

Bron: VARNWS   –  5 november 2020

Wie komt u tegen in onze winkel

In de afgelopen 10 jaar hebben we collega’s zien komen en gaan. Ze zijn een eigen bedrijf in bijzondere tassen begonnen, een camping in Luxemburg of een vintage kleding zaak. Ons huidige team is wederom prachtig in balans met ieder een eigen authentieke stijl. Soms komt u oud-collega’s weer tegen in de winkel, als zij in bijzondere gevallen bij ons inspringen. Hearts & Arrows is ook een bijzondere slijpvorm van diamanten. Deze dubbele betekenis vonden wij direct bijzonder.
Door de jaren heen hebben we veel meegemaakt, vele klanten mogen ontvangen en daardoor veel geleerd. Je kunt het niet altijd goed doen maar hopen dat u ervaart dat we altijd samen naar een oplossing zoeken.

Elly

Vanuit mijn horeca opleiding in 1982 terechtgekomen bij KLM Catering Services en in de loop van de jaren doorgegroeid in diverse verschillende funkties. Momenteel nog drie dagen werkzaam als Reintegration Officer bij de KLM wat zoveel inhoud als het begeleiden van collega’s die wegens gezondheids problemen een andere werkplek moeten zoeken. Lief en Leed volgen zich vaak in snel tempo op in dit werk. Vanuit dit werk heb ik een bijzondere training gevolgd waarin er gevraagd werd om een week lang stage te gaan lopen in een totaal andere werkomgeving. Waar ligt je passie werd er gezegd. Dat was voor mij dus in de juwelen.

Toen ik deze “meeloopstage” liep bij de Juwelier in mijn eigen dorp was ik direct enthousiast. Toen bleek dat de eigenaar bezig was om de zaak te verkopen is het plan ontstaan om de zaak over te nemen. In 2008 hebben wij de deuren geopend aan de Kerkbrink en vol enthousiasme begonnen. Wij moesten allemaal nog veel leren maar dat is niet moeilijk als het een passie is. Nog geen dag spijt van deze beslissing gehad ook al kregen wij eind 2008 met de crisis te maken. Dat houdt je scherp.

De liefde voor het product is er nog steeds en de interactie met de klanten maakt de cirkel rond. Soms onstaan er bijzondere verhalen in de winkel waarbij de emotie zo zichtbaar wordt. Op zulke momenten ervaar ik dat onze visie op sieraden klopt en zo ook de keuze voor onze bedrijfsnaam.

Op dat soort momenten lijkt mijn werk bij de KLM heel erg op dat in mijn eigen bedrijf Hearts & Arrows. Ik prijs mij gelukkig dat ik een fantastisch team aan mensen om mij heen heb die het mogelijk maken om mijn werk bij de KLM te blijven doen. Altijd meedenken met alle facetten van het werk in de winkel en altijd bereid om elkaar te helpen waar nodig. Het is ook een beetje hun zaak en zo zie ik dat graag.

Ellen

Na mijn opleiding als kapster ben ik begonnen als kapster in Utrecht. Hier ben ik mee gestopt toen mijn oudste dochter werd geboren. Toen de kinderen ouder werden heb ik enkele jaren in de zorg gewerkt.

In 1998 overgestapt naar de marskramer in Maarssebroek en in 2001 dichter bij huis in Breukelen. Omdat ik sieraden een leuk product vond ben ik in 2006 overgestapt naar de toenmalige juwelier in de Herenstraat en in 2008 meeverhuisd naar de kerkbrink.

Mijn collega’s laten vaak het “freubel” werk aan mij over. Dat vind ik ook leuk om te doen. Ben inmiddels gespecialiseerd in het knopen en rijgen van o.a. parel colliers. Ook graveren en puzzelen hoe een gravure op een sieraad past vind ik een uitdaging. Omgaan met klanten jong en oud maakt het werk elke dag weer anders en dit gecombineerd met het verkopen van mooie sieraden vindt ik leuk.  Het maakt voor mij geen verschil of ik oorknopjes prik bij jonge meisjes die net hun zwemdiploma hebben gehaald of een mooie diamantenring verkoop als verlovingsring. Beide geef ik net zo veel aandacht.

Ik werk drie dagen per week en samen met de collega’s wisselen wij de zaterdag af.

Corry

Tijdens een zomervakantie heel lang geleden ben ik als 15 jarig meisje begonnen bij Juwelier Pijnenburg in Tilburg. Ik was meteen verliefd op alle mooie sieraden en horloges. Tijdens de vele vakanties die nog volgden ben ik blijven werken en ook tijdens de feestdagen was het één groot feest. Een paar jaar geleden kwam ik bij H&A in de winkel en toen vroeg Elly of ik zin had als oproepkracht te komen werken…….Nu ruim twee jaar later werk ik gemiddeld 2,5 dag per week. Het werk in de winkel is elke dag anders. Elke dag weer opnieuw en zoals mijn collega Ellen ook schrijft, het maakt ook mij niet uit of ik een zilver bedeltje verkoop of een gouden ring. Iedere klant wil ik tevreden en met een glimlach op het gezicht uitzwaaien.